2010.06.17. 23:51

"Kedves Mindenki!
a bankettal kapcsolatban lenne 3 kérésem.
Pénteken (25-én) 18:45re kérlek Benneteket, hogy legyetek ott a Tettyén, mert 19 órára hívtátok a tanárokat és az ciki, ha ők már ott vannak, ti meg még nem, mivel ők aznap este a ti vendégeitek. 
Az ültetésnél személy szerint nem tartom szerencsésnek, ha a tanárok elkülönülve/elkülönítve ülnek, ezért próbáljátok meg megbeszélni egymás között, hogy esetleg "foglaljatok helyet" a tanároknak magatok között elszórva. Elég sokan azt jelezték, hogy jönnek. Még nem sikerült megkérdeznem mindenkit, de a jövő héten írok még egyszer - esetleg a honlapra is kikerülhet - a teljes tanári lista.
A 3. dolog, hogy azt sem tartom kedves gesztusnak, ha az osztály lelép 10-kor, a tanárokat meg ott hagyják. Ez az este arra van, hogy megköszönjétek még egyszer a tanáraitoknak a segítséget, és hogy együtt ünnepeljétek a sikeres érettségit. 

Más...
Ma néhány embertől hallottam, hogy a magyarral nem áll túl jól. Lécci, lécci, ne égessétek sem magatokat, sem a tanáraitokat, sem az iskolát. esetleg fogjatok kicsit össze (mint a törinél) és osszátok fel a kidolgozásokat. hasznos lenne. 
még van 3 napotok azt teljes mértékben az érettségire áldozzátok, hogy tényleg a maximumot tudjátok kihozni magatokból!

Arra kérnék még valaki, hogy legyen szíves továbbítsa ezt egy olyan embernek, aki ki tudja rakni a honlapra, hogy mindenki értesüljön a dolgokról. Ha már a riadólánc nem működik. 

hajrá! jó tanulást a hétvégére!
Osztályfőnökötök.

A bejegyzés trackback címe:

https://babits06e.blog.hu/api/trackback/id/tr492090291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása